Tuesday, January 4, 2011

Besday Giveaway



Now, dah seronok pulak join GA & contest yang rakan blogger anjurkan...best pulak rasa

Ini ada another GA anjuran Ain sempena besday dia yang bakal tiba tak lama lagi...

Ummi kene tag sorang rakan...maka Ummi nak TAG sorang rakan Ummi yang rajin join GA/contest nih---> Bib

sesape yang rasa nak join gak leh klik je kat banner tomei tu ye


6 comments:

  1. sama2 kita meriahkan..moga berjaya Sis.

    ReplyDelete
  2. diaumainaz,

    ye..ye...gud luck to you too ye :)

    ReplyDelete
  3. tag lagi yer... okay.. nanti I buat.. ;)

    ReplyDelete
  4. hai ina,

    TQ join GA ain nie..
    good luck dear..

    ReplyDelete
  5. Salam

    akak pun ada wat contest gak. masuk la kalau berkenan yer

    http://catalogtupperware.blogspot.com/p/lucky-draw-contest.html

    ReplyDelete
  6. salam...blogwalking...sudi2lah ke blog kami : http://inscollection-on9.blogspot.com/ ada contest

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages