Tuesday, January 11, 2011

Dah okay..tapi...

Salam semua rakan blogger...

Pagi ni Ummi lewat masuk opis
Alysha menangis makin teruk bila Ayah pun temankan hantar ke tadika
Sudahnya, dah menangis teruk amat
Sampai teacher pun taktau nak pujuk camne
Bawak je balik umah dengan Ayah
Ummi pun dah frust sangat
Other kids dah boleh adapt
Tapi dia masih duk nangis² manjer
hemmm....

Bukak blog pulak
Cuba tekan 1 little button jek
And *plop* macam magik
Eh..sound efek tuh rekaan semata ye
Blog dah kembali seperti biasa
TAPI>>>>>>
Dah jadik 2-column pulak
Instead of 3-column
Hemm...
Takpelah...
Daripada putih salju suci macam semalam
Today is Better
But still not the BEST
Hehe


4 comments:

  1. kak..mcm ni lagi kemas lah kak..

    yus suka..biasa tu, tak tahulah, yus rasa penuh je..hehe

    ReplyDelete
  2. yus

    tula pasal..smlm gatal tgn duk edit nak kasi simple sket

    ReplyDelete
  3. dia still ambik masa nak adapt tu.. lama2 nnti ok lah tu...

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages