Tuesday, January 4, 2011

Dah mula dahhhhhhhhhh

pic ;google
Ummi perasan yang sejak dua menjak nih
rambut Ummi mula gugur dengan banyak

sekali sikat rambut pas mandi
perghhh.....
ngeri tengok

bila congak dengan umo Firas
yang 4 bulan tu
memang it's time pun

perkara biasa
hormon berubah lepas bersalin
time Alysha dulu pun gini gak

jalan mudah Ummi terus g zasss pendekkan rambut

kalini belum decide

maybe akan ambil tindakan yang sama

dan secara kebetulan
si Firas pun sekarang nih
asekkkk laaaa
duk 'burrrrr...burrrrr'
main sembur air liur dia

sebab tulah orang tua² duk cakap

bila anak duk sembur air liur,
kena rambut maknya,
rambut gugur

kekekek...kelakar pun ada gak


6 comments:

  1. kak, saya masa zaman bujang dulu pun mmg ada masalah rambut gugur ni, bila dah beranak, lg bertambah2 buruk lak...huhu..walaupun dah berambut pendek, still sama, masih gugur lg...

    ReplyDelete
  2. wahida

    mmg ada masalah rambut gugur ek?ada g amik rawatan kt klinik tak?rasanya ada treatment untuk rambut yg sentiasa gugur nih

    ReplyDelete
  3. ummi saya pon sama,
    mcm nak potong jer.
    sib baik dah bertudung skrg ni Alhamdullilah

    ReplyDelete
  4. dulu waktu qistina kecik lynn memang potong pendek rambut lynn...tp skrg nie dah panjang balik...insyaallah lepas habis pantang anak kedua nanti lynn nak potong pendek balik...

    ReplyDelete
  5. sumimie,

    bertudung pun kalo rambut gugur rimas gak...ada jek terselit rambut kat sana sini...kat umah xyah cakaple..huhu

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages