Thursday, January 13, 2011

Senyumlah dik....

Ada sorang budak tu kan
tiap kali nak amik pic adik dia, baby Firas
dia yang lelebey
maklumlah kan..dulu asek amik pic dia aje
now asek² pic baby jek

so Ummi layanla amik pic dia
sambil duk cakap 'smileee...smileee'
Alysha puj apa le lagi
senyum melebar sampai sepet² mata

nih bukan senyum lagi dah...nganga namanyaaaa

masih mem'botol' di usia 3 tahun 2 bulan

see!!! sepet terus matanya


now dengan baby Firas lak...hemm...payah benar nak senyum

asal nampak kamera je terus serius...kontrol macho ke dik?
dah adiknya takmo senyum²
maka si kakak pun dapat satu idea nak kasi adik dia senyum
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


ha nampak tuuuuuuu!!!!!!!
ditariknya pipi si adik kasi senyum
dan si adik merelakan aje apa yang kakak nak buat
alahai anak² Ummi....

4 comments:

  1. Arif pun susah nak senyum. Yus nak masuk contest akak tu, tapi takde satu pun gambar dia tersenyum..

    Dah berapa kali cuba ambil gambar dia, mula2 ketawa, bila snap pic tengok serius aje..

    Huhu...mcm mana nak join contest ni...:(

    ReplyDelete
  2. yus,

    susah kan?apa kata yus agah dia n soh SRD yag amikkan pic dia time senyum tuh cecepat

    ReplyDelete
  3. Si adik tu bukan apa..dok analysis kebendealah apakah yang dok flashing kat mata dia ni..silau silau..!tu pasai susah nak sonyum!heheh..apa2pun adik tetap maintain cool...:)

    ReplyDelete
  4. sufeenan,

    haha...dia rasa pelik tgk gadget yg bermacam2

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages