Saturday, January 8, 2011

Update #1 Happy Baby Contest

Alhamdulillah.... baru je Ummi buka contest tu semalam
harini je dah cecah 44 penyertaan
berfeluh2 Ummi duk save each entry
gerammmm lak nengok
sumer mmg pic hepi2 cumil2
agagaga
Ummi cuba jugak check few entries
sama ada patuhi syarat ke tak
tapi sempat check few blogs aje
so far
Ummi nampak ada gak yang mungkin terlepas pandang syarat2 contest
antaranya:
  • kene follow both blogs (sila rujuk syarat asal)
  • kene tag at least seorang rakan anda
  • sila backlink ke entry contest supaya memudahkan rakan anda untuk menyertai contest ini

Ayah baru tahu yang Ummi organize contest nih

dan to be fair kata Ayah

Ayah suggest supaya pemilihan pemenang dibuat secara VOTE

Ayah dan Ummi masing2 dapat buat 1 vote each

Voting akan hanya dibuka selepas contest tamat nanti

dan Ayah juga suggest supaya hadiah diberi lebih gempak

ticket melancong AirAsia ke kata Ayah..huhu...takde bajet le Ayah

hem...mungkin Ummi akan tambah hadiah saguhati

since jumlah penyertaan amat menggalakkan

*wokeh...wokeh...kita takyah buat voting system la ye..memang payah lak kejenya nak promo bagai..Ummi nak buat contest nih as simple as it can be..maka, keputusan akan dibuat secara adil dan saksama oleh Ummi & Ayah*

9 comments:

  1. me da join..adoii vote! lemah sungguh bahagian nih..hehehheee

    ReplyDelete
  2. kena vote gak ker?? lemahnya...

    ReplyDelete
  3. Dh double check...sume syarat beres!hehe..siap letak sidebar lg..bkn tuk orang lain pn..tuk diri sndiri gak..:P

    Vote..?means nnt kene adalaa segmen promo men promote ye..hulaa laaa..huhu..

    ReplyDelete
  4. dil juga dah double check..cukup rasanya..tpi kena vote?aduhai..ni yg lemah ni..internet selalu problem kt cni..xpelah..ade rezki..adelh kan ..anyway syukran kak...:-)

    ReplyDelete
  5. alamak...kena vote kah?
    mcm leceh skit lah tang vote2 ni...
    x ramai kawan...masing2 sibuk...
    hmm....x pe la..ada rezeki adalah...

    ReplyDelete
  6. alamak, kena vote plak ke? tak vote takleh ek? huhu.. agak lemah tang voting nih..

    ReplyDelete
  7. bagus tak yah vote2.. al masalah lah... ;)

    ReplyDelete
  8. lupa nak tag last time..tapi ada masa sebelum tarikh tutup kan..dah edit..aci ker...

    ReplyDelete
  9. dah jadi folower kduanya... cuma yang blog satu agi xda kotak follower.. tp dashboard saya dua2 dah jadi follower. :)

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages