Tuesday, January 25, 2011

KEPUTUSAN PENUH HAPPY BABY CONTEST



Firstly, terima kasih atas penyertaan semua rakan blogger
yang sudi sertai contest pertama Ummi ni
Setelah puas menelek,membelek,merenung...akhirnya, kata putus telah dicapai...maka dengan ini, diumumkan pemenang² untuk HAPPY BABY CONTEST :

BAGI KATEGORI A
TEMPAT PERTAMA


TEMPAT KEDUA


TEMPAT KETIGA




BAGI KATEGORI B



TEMPAT PERTAMA




TEMPAT KEDUA



TEMPAT KETIGA
.
.
.
.
.
.
.
.
Since penyertaan yang amat menggalakkan buat contest pertama Ummi nih,Ummi bermurah hati menyediakan 6 hadiah saguhati kepada :

  1. Muhammad Mikhail Muhammad Mahadzir - top 5 kategori A
  2. Ainuddin Alhadif Hasnol Harith- top 5 kategori A
  3. Nur Fasya Afrina Mohd Fain - top 5 kategori B
  4. Durrani Zolkifli - top 5 kategori B
  5. Nur Alya Afiqah (ummialya) - peserta pertama contest ini
  6. Lailasani - follower ke-300 blog OurDreamsOfLife ni
*Ummi sangat² berharap once hadiah tu dah tiba, semua pemenang dapat buat satu entry di blog masing² dan letakkan pic hadiah yang dimenangi tu bersama baby bertuah tu..boleh kan?*

Tahniah kepada semua pemenang...
sila emelkan
nama, alamat dan no tel anda kepada hezlinahashim@yahoo.com...
insyaAllah, hadiah akan dipos dalam masa 1 minggu
lepas Ummi terima butiran diri pemenang....
dan kepada yang tak menang
jangan sedey² sebab semua baby cumil² dan hepi² belaka....
insyaAllah, Ummi akan buat lagi
contest/GA dalam masa terdekat ni
targetnya nak buat dalam bulan Feb nih...
tunggu ya!!!

Di sini, Ummi nak mintak mahap sangat² sebab tak dapat upload pic hadiah bagi kategori B...pic dah diambil thru henfon Ummi...tapi....henfon pulak tertinggal waktu terkocoh² balik Semenyih kejap pas antar maid ke airport on monday...waktu coti raya Cina nih baru le dapat balik amik henfon huhu...


17 comments:

  1. tenkiu tenkiu.....mikhail menang saguhati...yeay!!!!!

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada pemenang
    suka tul tgk baby happy2 ni, sejuk hati

    ReplyDelete
  3. tahniah pd pemenang..suke tgk bb happy2

    ReplyDelete
  4. waaa syukur alhamdulillah! tak sangka betul zahin menang! bajet2 xmenang dah sbb sume baby hepi2 je yg top 5 tuh!

    ReplyDelete
  5. tahniah aed...
    tahinah buat semua y menang :-)

    **ina..lya dh send detail lya...

    ReplyDelete
  6. tahniah kp semua pemenang..terutamanya Safiyyah yg comel tu..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah...tuah khalish..First time join contest.Terima kasih ye ummi firas..Hanya Allah yang mampu membalasnya.dan Moga Murah rezki..:-) sy dah send emel...

    ReplyDelete
  8. nauratun uzma memang comel la:)

    thanks kakina menang gak saguhati:P

    ReplyDelete
  9. Salam Ina, waaah banyak mjuka baby yg sonok sakan! Lain kali buat contest baby nangis pulak!

    ReplyDelete
  10. Bravo to all the winners..delighted for them..:))

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah, rezeki Alya lg, tk buat pihak penganjur

    ReplyDelete
  12. wahhhh... anak eb aed menangla... zakwan pon... tahniah jgk pada semua pemenang... mmg hepy semuanya..

    ReplyDelete
  13. post kat sini sekali lagi..

    tq kak ina..alhamdulillah,dapat gak hadiah..ainuddin ska ska ska!

    ReplyDelete
  14. tahniah buat semua pemenang...

    wahh safiyyah pun menang..

    ReplyDelete
  15. 1st time menang tmpt pertama.. TQ. tahniah juga buat semua yg menang

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages